Zalen

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor sportieve-, culturele- en muzikale evenementen, vergaderingen, congressen en cursussen. Ook het vieren van jubilea, verenigingsfeesten, recepties en thema- avonden behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Gezien onze doelstelling en vergunning dient hierbij wel een sportief, sociaal of maatschappelijk thema aanwezig te zijn.

 

Via prima cateraars of eigen keuken verzorgen we op uw verzoek ook een lunch of diner naar uw wens en budget.

Vraag eens na wat wij voor u kunnen betekenen!

 

Ook door rolstoelgebruikers en mindervalide gasten is het Dorpshuis prima bereikbaar en te gebruiken.

 

Plein

Het gezellige Plein verwelkomt u in ons centrum. Het is ook de plaats waar u na het sporten, musiceren of vergaderen even rustig in een zitje of aan de bar kunt 'nakaarten' onder het genot van een drankje, hapje of een vers kopje koffie!

 

 

Gymzaal

Ons Dorpshuis beschikt over een goed geoutilleerde gymzaal. Deze is recentelijk voorzien van een prachtige klimwand.

Vergaderen

Wij beschikken over diverse apparatuur zoals een verrijdbare TV, beamer, draadloos wifi-netwerk, flip-over, en whiteboards.

 

Deze multimedia artikelen zijn tegen een zeer redelijke huurvergoeding te gebruiken ter ondersteuning van uw activiteit of evenement.

 

De ruimte kan in elke gewenste opstelling gemaakt worden. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen. 

 

Interesse om deze ruimte te huren? Neem contact met ons op voor een passende offerte. Uw wensen kunnen telefonisch of per mail doorgegeven worden.  

 


Grote zalen

Wij hebben de beschikking over twee grote zalen. Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een uitvoering of een beurs.